Uutiset

Sonyn uusi lippulaiva saapui Eurooppaan

© 2016 Sony, käytetään luvalla

Mutta Suomesta sitä ei vielä saa (sori).

Eurooppalaisen hintavertailusivusto Geizhalsin mukaan Sonyn tuore lippulaivamallisto ZD9 on saapunut jälleenmyyjille. Tähän hätään saatavilla on vain 65-tuumainen KD-65ZD9, mutta kauppiaat odottelevat 75-tuumaista mallia saapuvaksi parin viikon sisällä. 70 000 euron hintalapulla rasitettu 100-tuumainen KD-100ZD9 saapuu marraskuussa.

Maahantuojan alustavan ilmoituksen mukaan KD-65ZD9:n hinta Suomessa tulee asettumaan n. 5 200 euron tienoille. Hintavertailusivuston edullisinta hintaa mainostaa tällä hetkellä brittiläinen Hughesdirect, jonka listaama £3 999 on pyöreästi 4 700 euroa. Vaikka 500 euron ero saattaa tuntua suurelta, ei televisiota kannata tuon takia lähteä tilaamaan Englannista. Potentiaalinen säästö kun hupenee nopeasti arvonlisäveron 4 prosentin lisämaksuun ja rahtikuluihin.

Tuoreimman tiedon mukaan ensimmäiset ZD9-sarjalaiset saapuvat Suomeen lokakuussa.

 

Sivuston yhteistyökumppanit

SpectraCal_Logo
CalMAN_Logo

Sivuston ylläpitäjästä

Olen kirjoittanut peleistä, elokuvista, musiikista ja viihde-elektroniikasta vuodesta 1986 lähtien. Olin mm. MikroBitti-lehden vakituinen avustaja vuosina 1986-1999 ja suomenkielisten PlayStation-sivustojen ylläpitäjä 2002-2010. Käsikirjoitin TiLt-peliohjelmaa ensimmäiset neljä tuotantokautta ja löysin Jaana Pelkosen sen juontajaksi.

Seuraa somessa

Uutisia, kuulumisia ja muuta somepöhinää sivuston Twitter-tilillä:

Arkistot