Uutiset

JVC esittelee 4K-laserprojektorin

JVC on julkistanut teaservideon uudesta 4K-projektoristaan:

BLUEscent-nimellä kulkevan projektorin tarkat speksit ovat edelleen NDA:n suojissa, mutta nyt jo tiedetään sen käyttävän valonlähteenä laseria ja tukevan HDR:ää. Lisäksi kyseessä on JVC:n ensimmäinen aidosti 4K-tarkkuuteen yltävä projektori.

Koska JVC:n mukaan kyseessä on High-End-tuote, eivätkä JVC:n aiemmatkaan D-ILA-projektorit ole olleet varsinaisesti halpoja, on helppo ennustaa BLUEscentin olevan varsin rapsakan hintainen. Vertailun vuoksi mainittakoon, että Sonyn 4K-laserprojektori maksaa n. 60 000 euroa. Köyhät kyykkyyn, vai miten se meni?

JVC:n BLUEscent-projektori on esillä IFA-messuilla syyskuun alussa Saksassa.

Sivuston yhteistyökumppanit

SpectraCal_Logo
CalMAN_Logo

Sivuston ylläpitäjästä

Olen kirjoittanut peleistä, elokuvista, musiikista ja viihde-elektroniikasta vuodesta 1986 lähtien. Olin mm. MikroBitti-lehden vakituinen avustaja vuosina 1986-1999 ja suomenkielisten PlayStation-sivustojen ylläpitäjä 2002-2010. Käsikirjoitin TiLt-peliohjelmaa ensimmäiset neljä tuotantokautta ja löysin Jaana Pelkosen sen juontajaksi.

Seuraa somessa

Uutisia, kuulumisia ja muuta somepöhinää sivuston Twitter-tilillä:

Arkistot