Uutiset

Discshop panostaa vahvasti Ultra HD Blu-ray -formaattiin

Kotimainen Discshop uskoo uuden Ultra HD Blu-ray -formaatin menestykseen. Sen verkkokauppaan on avattu ihan oma osastonsa Ultra HD Blu-ray -julkaisuille. Hinnat alkavat 29,95 eurosta. Ensimmäisten UHD-levyjen julkaisupäivä on 4.4.2016. Discshopin UHD-osastossa on myös kourallinen ulkomailta valikoimaan tuotuja julkaisuja, esimerkkeinä Sicario ja The Expendables 3.

Siirry selaamaan Discshopin UHD Blu-ray -valikoimaa klikkaamalla tästä.

Discshop_news_shopcap_986pix

Sivuston yhteistyökumppanit

SpectraCal_Logo
CalMAN_Logo

Sivuston ylläpitäjästä

Olen kirjoittanut peleistä, elokuvista, musiikista ja viihde-elektroniikasta vuodesta 1986 lähtien. Olin mm. MikroBitti-lehden vakituinen avustaja vuosina 1986-1999 ja suomenkielisten PlayStation-sivustojen ylläpitäjä 2002-2010. Käsikirjoitin TiLt-peliohjelmaa ensimmäiset neljä tuotantokautta ja löysin Jaana Pelkosen sen juontajaksi.

Seuraa somessa

Uutisia, kuulumisia ja muuta somepöhinää sivuston Twitter-tilillä:

Arkistot