Uutiset

Panasonicin UHD Blu-ray -soitin saapuu huhtikuussa

Image © 2016 Panasonic
Image © 2016 Panasonic

Panasonicin ensimmäinen Ultra HD Blu-ray -soitin, malli DMP-UB900, tulee Euroopassa myyntiin huhtikuussa. Valmistaja ilmoittaa soittimen hinnaksi 799 euroa. Soittimen mukana tulevat UHD Blu-ray -julkaisut San Andreas ja Mad Max: Fury Road, joka voitti taannoin kuusi Oscar-palkintoa.

Lisää kommentti

Kommentoi klikkaamalla tästä

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Sivuston yhteistyökumppanit

SpectraCal_Logo
CalMAN_Logo

Sivuston ylläpitäjästä

Olen kirjoittanut peleistä, elokuvista, musiikista ja viihde-elektroniikasta vuodesta 1986 lähtien. Olin mm. MikroBitti-lehden vakituinen avustaja vuosina 1986-1999 ja suomenkielisten PlayStation-sivustojen ylläpitäjä 2002-2010. Käsikirjoitin TiLt-peliohjelmaa ensimmäiset neljä tuotantokautta ja löysin Jaana Pelkosen sen juontajaksi.

Seuraa somessa

Uutisia, kuulumisia ja muuta somepöhinää sivuston Twitter-tilillä:

Arkistot