JVC esittelee 4K-laserprojektorin

JVC on julkistanut teaservideon uudesta 4K-projektoristaan:

BLUEscent-nimellä kulkevan projektorin tarkat speksit ovat edelleen NDA:n suojissa, mutta nyt jo tiedetään sen käyttävän valonlähteenä laseria ja tukevan HDR:ää. Lisäksi kyseessä on JVC:n ensimmäinen aidosti 4K-tarkkuuteen yltävä projektori.

Koska JVC:n mukaan kyseessä on High-End-tuote, eivätkä JVC:n aiemmatkaan D-ILA-projektorit ole olleet varsinaisesti halpoja, on helppo ennustaa BLUEscentin olevan varsin rapsakan hintainen. Vertailun vuoksi mainittakoon, että Sonyn 4K-laserprojektori maksaa n. 60 000 euroa. Köyhät kyykkyyn, vai miten se meni?

JVC:n BLUEscent-projektori on esillä IFA-messuilla syyskuun alussa Saksassa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.