Huhu: Sony ZD9 – 1000 zonea, 4000 nitiä ja Dolby Vision

Korviini kantautui tänään hyvin mielenkiintoinen huhu Sonyn uudesta UHD-televisiosta, joka tuntee mallinimen ZD9. Kyseisestä mallista on keskusteltu netin keskustelufoorumeilla jo useamman kuukauden ajan, mutta nyt siitä on alkanut tihkua tarkempia tietoja.

Huhu listaa televisiolle hurjat speksit:

  • kirkkaus: 4 000 nitiä
  • local dimming: 1 000 zonea
  • Dolby Vision -tuki

Hinnaksi huhu väittää 4 999 euroa (meillä varmasti enemmän), ja saataville tulee ilmeisesti vain 65-tuumainen versio mikä lienee 65-tuumaisen mallin hinta Keski-Euroopassa. Espanjasta kantautuvan huhun mukaan ZD9 tulisi myyntiin 65-, 75- ja 100-tuumaisena.

Huhun merkittävin anti on kuitenkin se, että ZD9-mallisarjan julkistuksen väitetään tapahtuvan viikon sisällä, ja toimitusten alkavan elokuussa.

Ootellaan, ootellaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.