Uutiset

Huhu: Sony ZD9 – 1000 zonea, 4000 nitiä ja Dolby Vision

Korviini kantautui tänään hyvin mielenkiintoinen huhu Sonyn uudesta UHD-televisiosta, joka tuntee mallinimen ZD9. Kyseisestä mallista on keskusteltu netin keskustelufoorumeilla jo useamman kuukauden ajan, mutta nyt siitä on alkanut tihkua tarkempia tietoja.

Huhu listaa televisiolle hurjat speksit:

  • kirkkaus: 4 000 nitiä
  • local dimming: 1 000 zonea
  • Dolby Vision -tuki

Hinnaksi huhu väittää 4 999 euroa (meillä varmasti enemmän), ja saataville tulee ilmeisesti vain 65-tuumainen versio mikä lienee 65-tuumaisen mallin hinta Keski-Euroopassa. Espanjasta kantautuvan huhun mukaan ZD9 tulisi myyntiin 65-, 75- ja 100-tuumaisena.

Huhun merkittävin anti on kuitenkin se, että ZD9-mallisarjan julkistuksen väitetään tapahtuvan viikon sisällä, ja toimitusten alkavan elokuussa.

Ootellaan, ootellaan.

Lisää kommentti

Kommentoi klikkaamalla tästä

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Sivuston yhteistyökumppanit

SpectraCal_Logo
CalMAN_Logo

Sivuston ylläpitäjästä

Olen kirjoittanut peleistä, elokuvista, musiikista ja viihde-elektroniikasta vuodesta 1986 lähtien. Olin mm. MikroBitti-lehden vakituinen avustaja vuosina 1986-1999 ja suomenkielisten PlayStation-sivustojen ylläpitäjä 2002-2010. Käsikirjoitin TiLt-peliohjelmaa ensimmäiset neljä tuotantokautta ja löysin Jaana Pelkosen sen juontajaksi.

Seuraa somessa

Uutisia, kuulumisia ja muuta somepöhinää sivuston Twitter-tilillä:

Arkistot