Uutiset

Divergent-sarja UHD Blu-raylle (jenkeissä)

Lionsgate-studio julkaisee ensimmäiset kolme Divergent-sarjan elokuvaa Ultra HD Blu-raylla heinäkuun 12. päivänä — Yhdysvalloissa siis.

Suomessa sarjan videojulkaisuoikeudet omistaa Nordisk Film, joten virallista suomijulkaisua UHD Blu-raylla ei kannata odottaa ainakaan henkeään pidätellen.

Jenkkijulkaisut ovat ns. comboja, eli ne sisältävät UHD Blu-rayn ohella tavallisen Blu-rayn, sekä nettilatauskoodin, joka ei varmasti tule toimimaan Suomessa. Molemmat kiekot sisältävät Dolby Atmos -ääniraidan, ja UHD Blu-rayn kuva on masteroitu HDR-formaattiin, joten sen kuvanlaatu näyttää parhaat puolensa vain HDR-yhteensopivalla televisiolla katsottaessa.

Sivuston yhteistyökumppanit

SpectraCal_Logo
CalMAN_Logo

Sivuston ylläpitäjästä

Olen kirjoittanut peleistä, elokuvista, musiikista ja viihde-elektroniikasta vuodesta 1986 lähtien. Olin mm. MikroBitti-lehden vakituinen avustaja vuosina 1986-1999 ja suomenkielisten PlayStation-sivustojen ylläpitäjä 2002-2010. Käsikirjoitin TiLt-peliohjelmaa ensimmäiset neljä tuotantokautta ja löysin Jaana Pelkosen sen juontajaksi.

Seuraa somessa

Uutisia, kuulumisia ja muuta somepöhinää sivuston Twitter-tilillä:

Arkistot