Uutiset

VW320ES saa HDR-päivityksen

Sony ilmoitti tänään, että sen 4K-videoprojektoriin VPL-VW320ES lisätään HDR-tuki ohjelmistopäivityksellä.

VPL-VW320ES ja sen isoveli VPL-VW520ES julkistettiin IFA-messuilla viime vuonna. VW520ES:n kerrottiin osaavan toistaa HDR-kuvaa, mutta kolmisen tuhatta euroa edullisemmassa VW320ES:ssä HDR-ominaisuutta ei ollut.

Sony tuo VW320ES:ään HDR-tuen toukokuun lopulla julkaistavalla ohjelmistopäivityksellä, jonka käyttäjät voivat ladata verkosta ilmaiseksi. Projektorin päivitys tapahtuu yksinkertaisesti kopioimalla ohjemistopäivitys projektoriin kytkettävälle USB-muistitikulle.

Päivitys liiskaa lisäksi joitain ohjelmistoon jääneitä virheitä ja sisältää tuen Sonyn uudelle ADCP-ohjausprotokollalle. VW520ES-mallin päivitys parantaa projektorin yhteensopivuutta UHD Blu-ray -soittimien kanssa.

Päivityksen jälkeen VW320ES on markkinoiden edullisin aitoa 4K-kuvaa tuottava ja HDR 10 -formaattia tukeva videoprojektori.

Sivuston yhteistyökumppanit

SpectraCal_Logo
CalMAN_Logo

Sivuston ylläpitäjästä

Olen kirjoittanut peleistä, elokuvista, musiikista ja viihde-elektroniikasta vuodesta 1986 lähtien. Olin mm. MikroBitti-lehden vakituinen avustaja vuosina 1986-1999 ja suomenkielisten PlayStation-sivustojen ylläpitäjä 2002-2010. Käsikirjoitin TiLt-peliohjelmaa ensimmäiset neljä tuotantokautta ja löysin Jaana Pelkosen sen juontajaksi.

Seuraa somessa

Uutisia, kuulumisia ja muuta somepöhinää sivuston Twitter-tilillä:

Arkistot