Samsungin UHD-pyöritin saapuu Suomeen (päivitetty)

Päivitys: Samsungin virallisen tiedotteen (päivätty 20.4.) mukaan UBD-K8500 -soittimen myynti Suomessa alkaa heti, ja soittimen suositushinta on 499 euroa. Soittimen mukana tulee The Martian -UHD-julkaisu, mikäli kaupan tuotekuvauksessa ei erikseen muuta mainita.


Päivitys 10.4.: Vaikuttaa siltä, että Samsungin soitin viivästyy taas parilla viikolla. Suomalaiset verkkokaupat kertoivat vielä jokin aika sitten soittimen toimitusten alkavan huhtikuun lopulla, mutta nyt toimitusten alkamisajaksi ilmoitetaan 11.5.


Samsungin Ultra HD Blu-ray -soitin on vihdoin ja viimein saapumassa myös suomalaisten kuluttajien ulottuville.

UBD-K8500 -mallinumeroa kantavan soittimen piti alunperin tulla kauppoihin jo maaliskuussa eri puolilla Eurooppaa, mutta näin ei käynyt. Syytä viivästykseen ei ole kerrottu. Englannissa soitin tulee myyntiin 18.4., ja vaikka Suomen virallista saatavuuspäivää ei ole vahvistettu, löytänee soitin tiensä suomalaisiin kivijalka- ja verkkokauppoihin vielä huhtikuun aikana.

Soittimen virallinen suositushinta on 499 euroa. Mikäli alkuperäiseen tiedotteeseen on uskominen, paketissa on myös The Martian UHD Blu-ray.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.