Saha soi, nyt 4K Ultra HD:na

Saksalainen Turbine Classics -jakelija löi tiskiin sellaisen ässän, että heikompia huimaa.

Tobe Hooperin ahdistusklassikko The Texas Chainsaw Massacre (1974) julkaistaan nimittäin Ultra HD Blu-raylla toukokuun lopussa. Kiekkoa voi jo ennakkotilata Saksan Amazonista hintaan 29.99 euroa ja postikulut päälle.

tcs_uhd_sleeve_crop

Samaan hengenvetoon on todettava julkaisun olevan hieman epäilyttävä. Elokuvasta on tehty taannoin uusi 4K-filmiskannaus, ja kannen tarrakin kehua retostaa kyseessä olevan aito 4K skaalatun sijaan… mutta TTCM on alunperin kuvattu 16-milliselle filmille. Sille ei oikeasti tartu Ultra HD:n verran detaljia, ei sitten millään. Mitään resoluution riemuvoittoa julkaisulta ei siis kannata odottaa.

UHD-julkaisulta ei ainakaan puutu ääniraitoja, sillä tuotekuvauksen mukaan levyllä on 13.1-kanavainen Auro-3D, Dolby Atmos, DTS-HD Master Audio 7.1, DTS 2.0, DTS mono sekä vielä vain musiikin ja äänitehosteet sisältävä DTS-HD Master Audio 7.1.

Kansitarran mukaan julkaisu sisältää UHD Blu-rayn ja HD-kuvallisen Blu-rayn lisäksi kolmannen levyn (tavis-Blu-ray), jolla on 220 minuuttia lisämateriaalia.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.