Uutiset

Saha soi, nyt 4K Ultra HD:na

Saksalainen Turbine Classics -jakelija löi tiskiin sellaisen ässän, että heikompia huimaa.

Tobe Hooperin ahdistusklassikko The Texas Chainsaw Massacre (1974) julkaistaan nimittäin Ultra HD Blu-raylla toukokuun lopussa. Kiekkoa voi jo ennakkotilata Saksan Amazonista hintaan 29.99 euroa ja postikulut päälle.

tcs_uhd_sleeve_crop

Samaan hengenvetoon on todettava julkaisun olevan hieman epäilyttävä. Elokuvasta on tehty taannoin uusi 4K-filmiskannaus, ja kannen tarrakin kehua retostaa kyseessä olevan aito 4K skaalatun sijaan… mutta TTCM on alunperin kuvattu 16-milliselle filmille. Sille ei oikeasti tartu Ultra HD:n verran detaljia, ei sitten millään. Mitään resoluution riemuvoittoa julkaisulta ei siis kannata odottaa.

UHD-julkaisulta ei ainakaan puutu ääniraitoja, sillä tuotekuvauksen mukaan levyllä on 13.1-kanavainen Auro-3D, Dolby Atmos, DTS-HD Master Audio 7.1, DTS 2.0, DTS mono sekä vielä vain musiikin ja äänitehosteet sisältävä DTS-HD Master Audio 7.1.

Kansitarran mukaan julkaisu sisältää UHD Blu-rayn ja HD-kuvallisen Blu-rayn lisäksi kolmannen levyn (tavis-Blu-ray), jolla on 220 minuuttia lisämateriaalia.

Sivuston yhteistyökumppanit

SpectraCal_Logo
CalMAN_Logo

Sivuston ylläpitäjästä

Olen kirjoittanut peleistä, elokuvista, musiikista ja viihde-elektroniikasta vuodesta 1986 lähtien. Olin mm. MikroBitti-lehden vakituinen avustaja vuosina 1986-1999 ja suomenkielisten PlayStation-sivustojen ylläpitäjä 2002-2010. Käsikirjoitin TiLt-peliohjelmaa ensimmäiset neljä tuotantokautta ja löysin Jaana Pelkosen sen juontajaksi.

Seuraa somessa

Uutisia, kuulumisia ja muuta somepöhinää sivuston Twitter-tilillä:

Arkistot