Sonyn UHD Blu-ray -soitin ilmestyy keväällä 2017

Sony julkisti ensimmäisen Ultra HD Blu-ray -soittimensa viime viikolla CEDIA Expo -tapahtumassa.

Mallinumeroa UBP-X1000ES kantavaa soitinta ei ole suunnattu tavallisille kuluttajille, vaan Sonyn tähtäimessä ovat kotiteatteritilojen suunnittelua ja valmistusta tarjoavat yritykset, sekä kotiteatteriharrastuksensa äärimmilleen vieneet rakentelijat. Soitin tulee mm. juttelemaan Control4:n, Crestronin, Savantin ja monien muiden AV-automaatiolaitteita valmistavien yhtiöiden laitteistojen kanssa. Erikseen myytävien räkkirautojen avulla soitin on helppo asentaa räkkiin.

Sony ei vielä paljastanut soittimen hintaa, mutta valitun kohdeyleisön ja high-end-sarjan tuotteille varatun ES-nimipäätteen perusteella UBP-X1000ES tullee olemaan markkinoiden kalliimpia soittimia kauppoihin saapuessaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.