CES 2017: LG:n uusi OLED-mallisto

LG julkisti CES-messuilla vuoden 2017 OLED TV -mallistonsa.

Mallisarja käsittää viisi televisiota: B7, C7, E7, G7 ja W7. Neljässä ensinmainitussa on kaikissa sama OLED-paneeli; erot löytyvät televisioiden muotoilusta ja prosessoritehosta. G7 ja W7 tulevat myyntiin 65- ja 77-tuumaisena versiona, muut puolestaan 55- ja 65-tuumaisina.

W7 on LG:n Signature-sarjan edustaja. 65-tuumaisen mallin hinta on alustavien tietojen mukaan 10 000 euron luokkaa, kun 77-tuumaisesta saa pulittaa yli 25 000 euroa. Erikoiseksi W7:n tekee vain yhden millimetrin paksuus. Kaikki elektroniikka on sijoitettu erilliseen Soundbar-kaiutinyksikköön.

LG on buustannut OLED-paneelien valotehoa tämän vuoden mallistoa varten. Valmistajan mukaan uudet paneelit ovat n. 25% kirkkaampia kuin vuoden 2016 malleissa.

Kaikki uuden malliston OLED-televisiot tukevat neljää HDR-formaattia: HDR10, Dolby Vision, HLG ja Advanced HDR. (Jep, nyt HDR-formaatteja on jo neljä.)

Huomionarvoista on sekin, että uudessa mallistossa ei ole enää käyriä televisioita – eikä yksikään malli osaa toistaa 3D-kuvaa (nyyh!).

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.