Uutiset

Sonyn UHD Blu-ray -soitin ilmestyy keväällä 2017

Sony julkisti ensimmäisen Ultra HD Blu-ray -soittimensa viime viikolla CEDIA Expo -tapahtumassa.

Mallinumeroa UBP-X1000ES kantavaa soitinta ei ole suunnattu tavallisille kuluttajille, vaan Sonyn tähtäimessä ovat kotiteatteritilojen suunnittelua ja valmistusta tarjoavat yritykset, sekä kotiteatteriharrastuksensa äärimmilleen vieneet rakentelijat. Soitin tulee mm. juttelemaan Control4:n, Crestronin, Savantin ja monien muiden AV-automaatiolaitteita valmistavien yhtiöiden laitteistojen kanssa. Erikseen myytävien räkkirautojen avulla soitin on helppo asentaa räkkiin.

Sony ei vielä paljastanut soittimen hintaa, mutta valitun kohdeyleisön ja high-end-sarjan tuotteille varatun ES-nimipäätteen perusteella UBP-X1000ES tullee olemaan markkinoiden kalliimpia soittimia kauppoihin saapuessaan.

Lisää kommentti

Kommentoi klikkaamalla tästä

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Sivuston yhteistyökumppanit

SpectraCal_Logo
CalMAN_Logo

Sivuston ylläpitäjästä

Olen kirjoittanut peleistä, elokuvista, musiikista ja viihde-elektroniikasta vuodesta 1986 lähtien. Olin mm. MikroBitti-lehden vakituinen avustaja vuosina 1986-1999 ja suomenkielisten PlayStation-sivustojen ylläpitäjä 2002-2010. Käsikirjoitin TiLt-peliohjelmaa ensimmäiset neljä tuotantokautta ja löysin Jaana Pelkosen sen juontajaksi.

Seuraa somessa

Uutisia, kuulumisia ja muuta somepöhinää sivuston Twitter-tilillä:

Arkistot